Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarın hamile görmek

Rüyada bekarın hamile görmek

Rüyada bekarın hamile görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, arzularına kavuşacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bekarın hamile gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada bekar birini hamile olduğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek iflas edeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Rüyada bekar bir insanı hamile görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bekar hamile olduğunu görmek tebrik edileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada bekar hamile olmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, geri planda kalacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada bekar kadını hamile görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments