Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızı hamile görmek

Rüyada bekar kızı hamile görmek

Rüyada bekar kızı hamile görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, günahların da affolacağına, yeni bir çevre edinileceğine, doktordan doktora koşturacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızı hamile gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada bekar kızın hamile görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek maddi konuda zayıflayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak üzüleceğine, yıkılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments