Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarın kendini hamile görmek

Rüyada bekarın kendini hamile görmek

Rüyada bekarın kendini hamile görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekarın kendini hamile gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye alamet eder.

Rüyada bekar birinin hamile görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine yorulur.

Rüyada bekarken hamile kalmak günah işleyeceğine, de elinin bollaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bekar birini hamile görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada hamile bekar görmek yönetici makamına oturacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments