Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok dikkat çekeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Rüyada bekarken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar biri hamile olduğunu görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızın hamile görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada bekar hamile kalmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret eder.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, karlı çıkacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada bekar birinin kendini hamile görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, gerekirse özür dileneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bekar birinin hamile görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments