Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın hamile görmek

Rüyada bekar kızın hamile görmek

Rüyada bekar kızın hamile görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızın hamile gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek o kimselerden menfaat göreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments