Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bayanı hamile görmek

Rüyada bekar bayanı hamile görmek

Rüyada bekar bayanı hamile görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar bayanı hamile gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar bayan görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulur.

Rüyada bekarı hamile görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada bekarken hamile olduğunu görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada bekarken hamile olmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar hamile olmak beklenilen takdiri alacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bekarken kendini hamile görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments