Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, bol dua edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızın kendini hamile gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, üzüntülü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, rahat nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Rüyada bekar kızın hamile görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments