Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek çok iyi şeylere, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, üzüntülerin daha da artacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek kavgaların biteceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments