Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birine yüzük takmak

Rüyada bekar birine yüzük takmak

Rüyada bekar birine yüzük takmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada bekar birine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Rüyada bekar birine yüzük takmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına alamet eder.

Rüyada bekar kızda yüzük görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bekar birinin parmağında yüzük görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada bekar birinin yüzük taktığını görmek her açıdan farklılıklar olacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendine altın yüzük takmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına inanılır.

Rüyada cam yüzük takmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işarettir.

Rüyada beyaz altın yüzük takmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments