Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar hamile kadın görmek

Rüyada bekar hamile kadın görmek

Rüyada bekar hamile kadın görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar hamile kadın gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Rüyada bekar kadını hamile görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına yorulur.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada bekar hamile kadın görmek ölümcül hastalıklara işaret, masa başı bir işe girileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret eder.

Rüyada bekar birini hamile görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızın hamile olmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, güçlendikçe güçleneceğine inanılır.

Rüyada bekar hamile görmek rahat bir hayat sağlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments