Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beden görmek

Rüyada beden görmek

Rüyada beden görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada beden gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bedenden ayrılmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kendini başka bedende görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı haberler getireceğine, kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada beden temizliği yapmak ekmeksiz kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beden öğretmeni görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bedene girmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, duymadığı sözleri duyacağına işarettir.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments