Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedenden ayrılmak

Rüyada bedenden ayrılmak

Rüyada bedenden ayrılmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, onlardan fayda göreceğine inanılır.

Rüyada bedenden ayrılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Rüyada bedenden ayrılmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruhunun bedenden ayrıldığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, rahatsızlık vereceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruhun bedenden çıkması görmek hayatınızın neşe dolacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beden hocasını görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bedensiz varlık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada beden ölçüsü almak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments