Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında taş görmek

Rüyada ağzında taş görmek

Rüyada ağzında taş görmek esenliğe kavuşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada ağzında taş gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ağzında taş görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından taş çıktığını görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işarettir.

Rüyada ağzından taş çıkarmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzında çakıl taşı görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada ağzına taş almak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında diş çıktığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını ağlarken görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments