Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezdeke oynamak

Rüyada mezdeke oynamak

Rüyada mezdeke oynamak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada mezdeke oynamak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada mezar başında oynamak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada plastik top oynamak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bokla oynamak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet eder.

Rüyada talih oyunu oynamak darlık içine düşeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada kibritle oynamak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada aynanın karşısında oynamak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kazancını artıracağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, üstünlük elde edeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments