Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekle kaçmak

Rüyada bebekle kaçmak

Rüyada bebekle kaçmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebekle kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Rüyada bebekle kaçmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada kucağında bebekle kaçmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işarettir.

Rüyada gölgeden kaçmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabalardan kaçmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada düşmandan koşarak kaçmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya inanılır.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingeneden kaçmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurşundan kaçmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments