Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak maddi durumun düzeltileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı insanlardan kaçmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kaçmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, gelirin tükeneceğine, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinden kaçmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, geçiminin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinden kaçmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekten kaçmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments