Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ve cin görmek

Rüyada bebek ve cin görmek

Rüyada bebek ve cin görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada bebek ve cin gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada bebek cin görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek ve cin görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada cin bebek görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan şeklinde cin görmek büyük düşüneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada cin hapsetmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulur.

Rüyada cinle boğuşmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Rüyada cinli olduğunu görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments