Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinli olduğunu görmek

Rüyada cinli olduğunu görmek

Rüyada cinli olduğunu görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Rüyada cinli olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Rüyada başkasına cin çarpması görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, onları okula göndereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini cin olarak görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada dişi cin görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin topluluğu görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, eline büyük paralar geçeceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılan cin görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı cin olarak görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı cin görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada cinle öpüşmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments