Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin hapsetmek

Rüyada cin hapsetmek

Rüyada cin hapsetmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, umutsuzluğa düşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada cin hapsetmek gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada cin hapsetmek kişinin her daim iyi anılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi hapsetmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada domuzu hapsetmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi hapsetmek verilen emeğin boşa gideceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından hapsedilmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bir yere hapsedildiğini görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada yılan hapsetmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bahtın açılacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada bir odaya hapsedilmek hastalıkların iyileşeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments