Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kolu görmek

Rüyada bebek kolu görmek

Rüyada bebek kolu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yokluk içine düşeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bebek kolu gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada kolu kopan bebek görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, ruhunu güzelleştireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada üç kollu bebek görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kolları olmayan bebek görmek alım gücünün artmasına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kolu görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sağlığının geri geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada kolu olmayan bebek görmek insanlarla uyumunun artacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments