Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek düşmesini görmek

Rüyada bebek düşmesini görmek

Rüyada bebek düşmesini görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek düşmesini gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, talihin yüze güleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin camdan düştüğünü görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebeği düşürmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötü karakterli bir kadına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken bebeğin düştüğünü görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek iyi günler yaşayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments