Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun tıkanıklığı görmek

Rüyada burun tıkanıklığı görmek

Rüyada burun tıkanıklığı görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada burun tıkanıklığı gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Rüyada burun tıkanıklığı görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalettir.

Rüyada tuvalet tıkanıklığını açmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Rüyada burun pisliğini temizlemek gözünün yaşını sileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada burun kiri görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada burundan nefes almak hayalkırıklığı duyacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun burunlu adam görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada burunda kıl çekmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada uzun burunlu birini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments