Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altını açmak

Rüyada bebeğin altını açmak

Rüyada bebeğin altını açmak işinin gücünün hep rast gideceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, beklenilen takdiri alacağına, işlerin rayından çıkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin altını açmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada bebeğin altını açmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebek altı açmak işlerdeki karın artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeğin altını değiştirmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin altını temizlemek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek altını değiştirmek ekonomik gücün çoğalacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalettir.

Rüyada altını kirletmiş bebek görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek altını bezlemek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments