Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek

Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek

Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iç sıkıntısına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bebeği kucağına aldığını gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada bebek kucağına aldığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, imkanlarının genişleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada erkek bebeği kucağına aldığını görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek işiyle nam salacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kucağa aldığını görmek eline geçen paraları tutamayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu kucağına aldığını görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağa almak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği kucağa almak yeni bir yol tutulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kucağında bebek görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments