Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında ip görmek

Rüyada ağzında ip görmek

Rüyada ağzında ip görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yüzünde güller açacağına, şansının hep açık olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında ip gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Rüyada ağzında ip görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından ip çıktığını görmek aile hayatında sevinileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Rüyada ağzından ip çekmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada ağzından ip çıkartmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak neşe ve sevinç içinde olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, de elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk ip görmek eğer işsizse iş bulacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments