Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından ip çıkartmak

Rüyada ağzından ip çıkartmak

Rüyada ağzından ip çıkartmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, iflas edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ağzından ip çıkartmak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada ağzından ip çıkartmak çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından saç çıkartmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Rüyada ağzından saç çıkardığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına alamet eder.

Rüyada ağzında ip görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ağzından ip çıktığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından ip çekmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından ip çıkarmak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments