Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak

Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak

Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ağzından beyaz ip çıkarmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada ağzından ip çıkartmak işte başarılı adımlar atılacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından ip çıktığını görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada ağzında ip görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ağzından ip çekmek arkasından gıybet edeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sorununu kolayca çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burundan ip çıkarmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments