Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm karpuz görmek

Rüyada tüm karpuz görmek

Rüyada tüm karpuz görmek feraha ermeye, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada tüm karpuz gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tüm karpuz görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada tüm akrabaları bir arada görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tüm ailesinin öldüğünü görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tüm gezegenleri görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada tüm et görmek huzur ve saadet bulacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments