Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek

Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek

Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir sayfa açacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, can bulacağına işarettir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, isyan edeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada ağzından diş çıkarmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret eder.

Rüyada yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işarettir.

Rüyada ağzında diş görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ağzında çürük diş görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ağza diş takmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, zorluklarını aşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments