Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında diş görmek

Rüyada ağzında diş görmek

Rüyada ağzında diş görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağzında diş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada ağzından diş çıktığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında altın diş görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek hastalanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından diş çıkarmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından diş çekmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında çok diş görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments