Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kafasında bit görmek

Rüyada bebeğin kafasında bit görmek

Rüyada bebeğin kafasında bit görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kafasında bit gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada bebeğin kafasında bit görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasına bit düşmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, iç açıcı sözlere, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada kafada bit bulmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Rüyada kendi kafanda bit görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafada bit sirke görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada kafasında bit öldürmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments