Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kafasında bit görmek

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kafasında bit gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasında bit görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kafasında bit görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına işarettir.

Rüyada kafasında bit öldürmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada büyük bit görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasında bit görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada biti kafada görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasında bit öldürmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments