Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada bit bulmak

Rüyada kafada bit bulmak

Rüyada kafada bit bulmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, işe ve aşa kavuşacağına, nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalettir.

Rüyada kafada bit bulmak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kafada bit bulmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalettir.

Rüyada kafada büyük bit görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada kafada beyaz bit görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kafada bit öldürmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kafasında bit görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada kafada bit sirke görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Rüyada kafaya bit düşmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments