Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kafanda bit görmek

Rüyada kendi kafanda bit görmek

Rüyada kendi kafanda bit görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, suç işleyeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kafanda bit gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada kafada çok bit görmek yeni duygular tadacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kafa bit görmek nefsine yenileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasından bit ayıklamak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasından bit düştüğünü görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, vaaz ve nasihate tabir olunur.

Rüyada kafada bit temizlemek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kafada bit bulmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kafasında bit öldürmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments