Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği öldürmek

Rüyada bebeği öldürmek

Rüyada bebeği öldürmek prestij sahibi olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bebeği öldürmek gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek zor bir döneme girileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine inanılır.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments