Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir bebeği öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bebek öldürmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin bebek öldürdüğünü görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet eder.

Rüyada bebeği öldü görmek maddi varlığının çoğalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Rüyada öldürülmüş bebek görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek iş hayatında günah işleyeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeklerin öldüğünü görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, pek az kazanç getireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments