Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada bebeği öldürmeye çalışmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bebek öldürmeye çalışmak işinde yükseleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi öldürmeye çalışmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada arı öldürmeye çalışmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği öldürmeye çalışmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada köpek öldürmeye çalışmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kucaklaşacağına delalet eder.

Rüyada balık öldürmeye çalışmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak olumsuz olaylar yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments