Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, başarının düşeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalet eder.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada bağırsak çıktığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Rüyada koyun bağırsağı temizlemek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak kurdu dökmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada insan bağırsağı görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bağırsağını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments