Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsağının çıktığını görmek

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsağının çıktığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulur.

Rüyada bağırsak çıktığını görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek borcunun da hafifleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bağırsak kanseri olmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak rızkının eksileceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırsak solucanı görmek düşmanlarının güçleneceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bağırsak doldurmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağırsak kusmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments