Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bağırsağını görmek

Rüyada başkasının bağırsağını görmek

Rüyada başkasının bağırsağını görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, işlerinin günden güne açılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, makam edineceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bağırsağını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada inek bağırsağı görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, şansının ve bahtının döneceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırsak kurdu görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun bağırsak görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, önün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi bağırsağını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Rüyada bağırsak kanseri olmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak büyük sorunlar yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments