Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak ameliyatı görmek

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada bağırsak ameliyatı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada bağırsak çıktığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi bağırsağı görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalettir.

Rüyada bağırsak görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada bağırsak yemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, kararlar alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada bağırsak doldurmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments