Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan bağırsağı görmek

Rüyada insan bağırsağı görmek

Rüyada insan bağırsağı görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, emeklerinin heba olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Rüyada insan bağırsağı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Rüyada insan bağırsağı yemek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalettir.

Rüyada insan bağırsağı görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret eder.

Rüyada bağırsak çıktığını görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ağzından bağırsak çıktığını görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bağırsağını görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada koyun bağırsağı görmek gönlünce bir hayat süreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bağırsak kurdu görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada bağırsak görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasret

Selamun aleyküm ben rüyamda kayınvalidem vefat etmiş cenazesi değil ama evin parkı var orada bağırsakları varmış afedersiniz işkembe gibi onu oradan kaldırayım diye ben gidiyorum almaya çalışıyorum ama kımıldatınca yerinden patlıyor ve korkuyla uyandım