Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozete su dökmek

Rüyada klozete su dökmek

Rüyada klozete su dökmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada klozete su dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Rüyada klozete su dökmek günah işleyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada klozette su görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada su dolu klozet görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, amacına nail olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak kısmetinin bollaşacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozeti temizlemek ailesi ile mutlu olacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozette kan görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete düşmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada dolu klozet görmek birçok iş teklifi alınacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments