Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayramda oruç tutmak

Rüyada bayramda oruç tutmak

Rüyada bayramda oruç tutmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yüzüne kan geleceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, onları tebrik edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada bayramda oruç tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bayramda oruç tutmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, rahat bir hayata başlayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada muharrem ayında oruç tutmak hasta ve üzgün olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahursuz oruç tutmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada ramazanda oruç tutmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, ana baba sözü dinlemeye, mesleğinde çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada muharrem orucu tutmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Rüyada kandilde oruç tutmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada oruç tutmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments