Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına taş almak

Rüyada ağzına taş almak

Rüyada ağzına taş almak hayatının aksiliklerle geçeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada ağzına taş almak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada ağzından taş çıkarmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada ağzında taş görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi zararlara uğrayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından taş çıktığını görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada ağzında çakıl taşı görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına taş almak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının ağlamasını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada eşini ağlayarak görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dedeyi ağlarken görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, şansının kendinden yana olacağına, güçten ve takatten düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments