Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrak sallamak

Rüyada bayrak sallamak

Rüyada bayrak sallamak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işarettir.

Rüyada bayrak sallamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada türk bayrağını sallamak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayrak sallamak insanlar tarafından tanınacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine el sallamak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, zenginlik içinde olacağına yorulur.

Rüyada dişinin salladığını görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, lüks içinde olacağına, hayatının iplerini eline alacağına işaret etmektedir.

Rüyada el salladığını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına yorulur.

Rüyada ayak sallamak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiye el sallamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birine el salladığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments