Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak sallamak

Rüyada ayak sallamak

Rüyada ayak sallamak işlerin büyüyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak sallamak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada ayağında sallamak ayıplı yolara sapacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ayak sallamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarını sallamak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulur.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği ayağında sallamak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sevilen birinin geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak bir anda yükseleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını sallamak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments