Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrak indirmek

Rüyada bayrak indirmek

Rüyada bayrak indirmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, anne baba duası alınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, itibarının ve makamının artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada bayrak indirmek gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada bayrak indirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak indirmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada meleklerin indiğini görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde indirmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, maddi gücünün katlanacağına delalettir.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada sırtından yük indirmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kavgaların biteceğine işaret eder.

Rüyada yer altına indiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden birini indirmek yaraların merheminin bulunulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments