Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrak çekmek

Rüyada bayrak çekmek

Rüyada bayrak çekmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bayrak çekmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada bayrak çekmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayrağı göndere çekmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada göndere bayrak çekmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada bayrak yıkamak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada türk bayrağı açmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada tabuta sarılı türk bayrağı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada türk bayrağı asmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada türk bayrağını asmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments