Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrak yıkamak

Rüyada bayrak yıkamak

Rüyada bayrak yıkamak başarısının artacağına, ticarette şansının düşeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlığının yerinde kalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayrak yıkamak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Rüyada bayrak yıkamak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ülke bayrakları görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada türk bayrağını asmak huzurun kaçacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir ülkenin bayrağını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada al bayrak görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine yorulur.

Rüyada bayrak ve asker görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada birinden bayrak almak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments